CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, February 2, 2011

terima je apa yang datang

rasa macam sekarang rajin aku nak on laptop then menaip dekat sini. rajin sangat. kadang kadang tidur pun aku nak buat lappy jadi bantal peluk, gedik kan? taktahu kenapa, maybe sebab aku ni jobless, biasalah penunggu rumah yang setia. lepas je cuti CNY insyaAllah la aku rasa aku perlu bekerja dengan tepat mencari kerja sementara menunggu transkrip dari kolej aku, lama dah aku tunggu, berjanggut. tapi tak tahu la sekarang dah boleh ambil ke sebab dah dua kali aku ter missed panggilan dari kolej. takkan aku nak menggemuk duduk rumah sampai bulan 9 sebab nak further degree, argh lama, tak sanggup nak tunggu, i want something new. muet pun tak daftar lagi, jom la sekali dengan aku, nanti mesti kita dapat ben10, haha iyeah kerja kerja la dulu, lagipun aku rasa dah cukup lama aku berehat dekat rumah, kadang kadang rasa macam menyusahkan ibu dengan ayah je, dah besar dah kau aten. haa sedih la. tambahan pula, memang cukup lama aku tak menjejakkan kaki ke pusat membeli-belah, ada ke patut ni yang aku fikirkan, tapi ni lah yang selalu aku fikirkan, haha biasalah perempuan, therapy katanya. dah lama aku pendam perasaan sayang dekat semua shopping complex. haha


so sweet, acik you. aku benci ayat tu, haha im just an ordinary girl. ya aku gadis biasa macam kau jugak, ada hidung mata semua la, alhamdulillah cukup pancaindera. suka buat tu, buat ni. kadang kadang tak betul, suka merepek, tapi kenapa orang lain selalu menghakimi diri kita. ok let them, as long as korang happy dengan apa yang korang buat dan dapat. ingat, paras rupa sama sekali tak penting, tapi kenapa aku tiba tiba kau cakap pasal paras rupa? saja jah, sebab aku tengok sekarang macam ramai yang mementingkan paras rupa. hurm eishh yang ada kelebihan pastinya ada kekurangan. sila belajar menerima perubahan. tapi berharap perubahan yang lebih baik. insyaAllah.ok dah biarlah, yang penting aku dan kita tak kacau orang kan, jadi senyum tak perlu kata apa apa* jangan jadi pensibuk, nanti aku duku kepala nanti. haha nampak gadis ni, biasa je kan. aku benci gadis ni sebab dia buat aku jadi meluap luap nak buat 'therapy' tadi. haha gerammm i love her style! siap kau nanti. 
I LOVE BEING MYSELF! 
doakan kan aku dapat kerja yang baik . doakan kamu juga. thankie so macho ^^


btw HAPPY CHINESE NEW YEAR untuk leng loi dan leng chai sekalian ^,^! 

1 comment:

  1. i love being myself too.. appreciate what we have :)

    ReplyDelete

awak kacak awak lawa tengah comment