CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, November 25, 2010

budak budaknya :D


SEKOLAH KEBANGSAAN TAMING JAYA , BALAKONG , SELANGOR


sumber : RAZIN AZIZAN BIN RAZALI :) ( pengawas 2 dari kiri )
*maaf razin aku conteng sikit , takpe kan ? ;P

entry ni membuatkan aku terkenang zaman mode mode aku dulu dengan ex classmates aku , :'(
terima kasih kepada Ain Nabila yang juga post entry untuk kelasnya
sehingga membuakkan-buakkan otak dan tangan aku untuk menaip ;p
facebook ni bagus jugak kadang kadang tapi bab ni jelah , haha
semua dah berubah , HENSEM KACAK LAWA CANTIK TINGGI dah korang ni :D

zaman sekolah rendah aku dulu , biasa je . macam korang jugak :D
biasalah tu , tudung senget senget , makan aiskrim comot comot lepas tu kene tudung ,
lap kat baju ke , lepas tu hingus leleh leleh ke , HAHA ;p
6 bintang tak silap aku kelas pertama , so aku dihimpit dikalangan
kawan kawan yang pandai pandai belaka :)
jadi bila dah ramai cerdik , aku lah yang paling $#@$#@ . haha
aku rasa hampir separuh kelas aku ni bila sekolah menengah semua hilang ,
yelah semuanya dapat asrama penuh , hasrat aku nak asrama penuh hancus ! haha
*tu la ibu dulu selalu pesan , belajar sungguh sungguh ten , tapi aku ni la pemalas , haih

ok dari korang dengar aku bebel cuba la teka aku yang mana , haha
duduk dari kiri      : khalida, syafiqah razak, hartini, syafiqah, ??, faizul,
                                CIKGU MUSTAKIM yang kacak :), durga, ain,
                                hamizah, ??,
berdiri dari kanan : sumanjit, sabariah, mariam, sofiah, rosnadiah,
                                 atiqah, asila, gurpreet, kok, chitra, azzriza,
                                 ong, shannti, hayati .
belakang dari kiri : irazrul, razin, acap, hariz, afnan, wafeeq, helmi,
                                wilson, cha'er, aji, zainur, naveen, tan, afiq,
                                zulhilmi, simon, amzar.

ha yang mana satu tah aku , aku pun dah lupa , haha
setakat ni yang aku selalu jumpa dan pernah jumpa . .
azza :)) , acap classmate sampai skarng , irazrul pulak 1 kolej ,
syieqa :)) dan wafeeq . tu pun nampak wafeeq dekat urbanscapes :)
yang lain terserempak pun tak pernah , nanti kita jumpa ok ,
serious rindu korang korang <3 !
boleh tak kita nak jadi budak budak balik , best je ,
masalah pun takde :)) haha

ok penat bebel , awayy untuk beberapa hari sebab pergi honeymoon
dekat korea tahu ! aha
tak la , langkawi je :D bulan madu dengan family ! ;p

3 comments:

awak kacak awak lawa tengah comment